Vuosikokous

Kokouskutsu 25.9.2023

Edellisen, hieman laihan kokouksen jälkeen, saimme useampia yhteydenottoja. Järjestämme ylimääräisen kokouksen keskiviikkona 4.10.2023 klo 18.00, paikkana kirkonkylän kirjaston kokoustila, tai koulu, tarkennamme tämän vielä myöhemmin.

Asialistalla on loput asiat, joita vuosikokouksessa 20.9. ei voitu käsitellä neljän osallistujan voimin, muun muassa uuden hallituksen ja puheenjohtajan valinta ja toiminnantarkastajan valinta, jäsenmaksun suuruus, toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Aikaisempaan kokoukseen osallistuneet ja edellisessä hallituksessa toimineet henkilöt ovat luvanneet jatkaa tulevana kautena, jotta tarvittava apu ja jatkuvuus saadaan tulevalle kaudelle, ja toiminta pyörimään mukavasti. Silti uusia toimijoita tarvitaan mukaan vähintään kuusi henkilöä, jotka pääsevät paikalle, voivat osallistua hallituksen toimintaan ja olemaan mukana yhdistyksen toiminnassa. Silloin kenenkään työmäärä ei muodostu kohtuuttomaksi. Kuitenkin, mitä enemmän osallistujia yhdistyksen toiminnassa on, sitä parempi. Toivomme todella, että saisimme aktiivisen porukan kasaan, eikä marraskuun kokousta silloin tarvita.

Pappilanpellon koulun vanhempainyhdistys


Tiedote 20.9.2023

Vanhempainyhdistyksen vuosikokoukseen saapui paikan päälle neljä vanhempaa, aikaisemman hallituksen jäsentä. Vuosikokousta ei saatu pidettyä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Paikalle saapuneet hallituksen jäsenet keskustelivat, ja äänestivät yhdistyksen lakkauttamisen puolesta.

Neljällä henkilöllä ei yhdistystä – ja kaikkia tapahtumia saada järjestettyä ja pyöritettyä.

Uusi kokous pidetään keskiviikkona 22.11.2023 kirkonkylän kirjastolla, kokouksen aiheena yhdistyksen lopettaminen.


Kokouskutsu 26.8.2023

Hei!

Tervetuloa Pappilanpellon koulun vanhempainyhdistyksen vuosikokoukseen keskiviikkona 20.9.2023. klo 18.00. Paikka: Pappilanpellon koulu.

Asialistaan sekä esimerkiksi toimintakertomukseen voit tutustua fb sivuillamme tai voit pyytää sen sähköpostitse pappisvy@gmail.com.

Mukaan voi tulla seuraamaan kokousta, ideoimaan tulevaa sekä tietysti myös mukaan hallitustoimintaan. Valitsemme kokouksessa uuden puheenjohtajan sekä kuusi hallituksen jäsentä ja heidän kolme varajäsentä. Kokoonnumme kauden aikana noin 4-5 kertaa, jaamme vastuita ja tekemistä, joten suuria ponnistuksia hallitustoimintakaan ei jäsenilleen aiheuta. Otamme ilolla vastaan uudet toimijat, nähdään kokouksessa! 🙂

Syksyisin terveisin,

Tuomas Sievänen, puheenjohtaja