Tule jäseneksi!

Tule jäseneksi Pappilanpellon koulun vanhempainyhdistykseen. Jäsenenä tuet toimintaamme ja voi halutessasi osallistua yhdistyksen toiminnan järjestämiseen. Osallistuminen ei kuitenkaan ole pakollista, voit osallistua jos haluat. Jäsenyys on ns. määräaikainen lukuvuodeksi kerrallaan. Voit uusia jäsenyytesi aina heti elokuun alussa.

Jos olet kiireinen, etkä ehdi olla mukana järjestämässä tapahtumia, voit kuitenkin olla mukana kannatusjäsenenä ja olet mukana tukemassa lasten yhteisiä aktiviteetteja!

Jäsenmaksumme on 10€/ perhe / lukuvuosi. Liity jäseneksemme maksamalla tilille FI18 5297 0020 1343 84, käytä viitettä 1216. Lähetä tämän jälkeen vielä viesti yhteydenottolomakkeella, tai laita tekstiviesti numeroon 040 5096261 ja kerro nimesi ja paikkakuntasi, ja että liityt yhdistykseen. Näin jäsenrekisterimme saadaan pysymään ajan tasalla.

Jäsenmaksut menevät lyhentämättömänä koulun lastemme hyväksi ja ovat erittäin tärkeä osa varainkeruuta!


Yritykset ja koulun ulkopuoliset henkilöt

Anna tukesi vanhempainyhdistykselle. Kuka tahansa koulun ulkopuolinen voi myös liittyä yhdistykseen 10€ kannatusjäsenmaksulla.

Otamme mielellämme yrityksiä myös kannatusjäseneksemme, yritys toiminimellä 30€ ja suuremmat yritykset 50€. Superkannatusjäsenillemme (300€) tarjoamme nettisivuillemme ja facebookiin mainospaikan. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää!