Kevätdisco peruttu :(

Tämän hetken koronatilanteen ja maailman laajuisen pandemiajulistuksen myötä vanhempainyhdistys on päätynyt perumaan Kevätdiskon, joka oli suunnitelmissa järjestää 27.3. Haluamme olla mukana ehkäisemmässä viruksen leviämistä ja tällainen koko koulua koskeva joukkotapahtuma ei nyt mielestämme ole hyvä idea toteuttaa.

Toki tämä tuo mukanaan mielipahaa lapsille, sekä kivan tapahtuman perumisen, että luokkaretkiavustusten epävarmuuden myötä. Suurin osa avustuksistahan katetaan tapahtumien tuloilla. Pyydämmekin nöyrimmin vanhempia liittymään nyt jäseniksemme, nopealla tarkistuksella jäsenmaksumme (10€/perhe) on tällä kaudella maksanut hallituksen lisäksi 7 perhettä. Ottaen huomioon koulun 470 oppilasta, toivoisimme todella, että kannatusta ja tukea toiminnallemme löytyisi laajemmin, varsinkin nyt kun kevään diskoa ei pystytä järjestämään.

Jäsenmaksun voi maksaa tilillemme FI18 5297 0020 1343 84 viitenumerolla 1216. Ilmoitathan liittymisestäsi yhdistykselle joko nettisivujemme www.ppvy.fi kautta yhteydenottolomakkeella tai laittamalla tekstiviesti sihteerillemme numeroon 040 5096261. Viestiin nimi, asuinpaikkakunta ja lapsesi/lapsiesi luokka. Eniten jäsenyyksiä omaava luokka tullaan palkitsemaan yllätyksellä keväällä.